Ana içeriğin başı

1.500 TL ve üzeri ilk Nakit Avans kullanımına 150 TL değerinde NakitPuan!

  • Kampanya sadece Banka tarafından İnternet/Mobil Bankacılık uygulaması üzerinden iletişim kurulan Premier segmentinde yer alan müşteriler için geçerlidir. 
  • Kampanya 16 Ağustos- 15 Eylül 2024 tarihleri arasında müşterinin limiti dahilinde tek seferde yapacağı 1.500 TL ve üzeri ilk Nakit Avans kullanımı için geçerli olacaktır. Bir müşterinin limitleri dahilinde kullanabileceği Nakit Avans tutarı limitinin %25’i ve en fazla 25.000 TL ile sınırlıdır.  
  • Bir müşteri bir defa ve en fazla 150 TL NakitPuan kazanabilir.  
  • Kampanya dönemi içinde Nakit Avans kullanım limiti olmayan müşteriler kampanyadan faydalanamaz. 
  • Kampanyaya katılmak için HSBC Mobil/İnternet Bankacılığından Kampanyalar adımından “HEMEN KATIL” butonunu seçerek kayıt olunabilecektir. 
  • Kazanılan NakitPuan  19 Eylül 2024 tarihinde yüklenecek olup, Advantage anlaşmalı iş yerlerinde kullanılmayan kısım 22 Ekim 2024 tarihinde geri alınacaktır. 
  • Nakit Avans kullanım ücretleri ile ilgili güncel bilgileri www.hsbc.com.tr web sitesinde yer alan Ürün ve Hizmet Ücretleri sayfasından, HSBC Şubelerinden, HSBC Telefon Bankacılığından öğrenilebilir. 
  • Nakit Avans kullanımlarında akdi faiz oranı %5.00 (vergiler hariç) olup, kampanya dönemi içinde yasal olarak uygulanan akdi faiz oranlarında ya da vergi türü/vergi oranlarında herhangi bir değişiklik olması halinde kullanılan Nakit Avans işlemlerine yansıtılacaktır. 
  • Nakit Avans işlem ücretlerinde herhangi bir değişim olması halinde bu değişim Nakit Avans kullanımı ve Nakit Avans kullunım ücretinin geçerlilik tarihi baz alınarak kredi kartı ekstrenizde yansıtılabilecektir. 
  • Kampanyaya dönemi içinde bir dönem ve üzeri gecikmesi olan ya da yapılandırma sürecinde olan müşteriler yararlanamayacaktır.  
  • Kampanya kapsamında Nakit Avans kullanımı yapan müşterinin kullandığı Nakit Avans tutarını şube, Telefon Bankacılığı, Mobil Bankacılık, İnternet Bankacılığı ve ATM kanalları da dahil olmak üzere, finansal getiri sağlamaya yönelik tüm yatırım amaçlı işlemler (örneğin; yatırım fonu, tahvil/ bono, eurobond alım, DCD, opsiyon, Swap vb gibi) döviz, altın, kıymetli maden alım (gümüş, platin vb.), kripto varlık vb. alım işlemlerinde, vadeli mevduat açılışı, hisse senedi alım-satım işlemleri, repo ve Bankalar ve banka dışı finansal kuruluşlar nezdindeki vadesi gelmemiş diğer kredi risklerinin kapatılmasında, kayıtlı bankacılık sermaye piyasası sistemi dışına para çıkarılmasına yönelik işlemlerde kullanmayacağını; bu tür bir işlem gerçekleştirmesi halinde bu durumun Nakit Avans kullanım amacına aykırılık teşkil edeceğini, Nakit Avans kullanım amacına uygunluğunun tespitine ve takibine yönelik her türlü bilgi ve belgeyi talep edilmesi halinde Banka’ya ibraz edeceğini, bu bağlamda banka yetkililerince tarafına bilgilendirme yapıldığını peşinen kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılacaktır. Banka tarafından müşterinin kullanmış olduğu tüm Nakit Avans işlemlerinde iş bu maddedeki taahhütlerine uymadığının tespit edilmesi halinde kampanyadan kazanılan NakitPuan’ın tamamı geri alınacak, kullanılmış ise kredi kartına TL borç olarak yansıtılacaktır. 
  • HSBC Bank A.Ş. iş bu kampanya veya şartlarını dilediği zaman iptal etme/durdurma ya da süresini uzatma konusunda münferiden yetkilidir.